VU+ Ultimo4K Backup Images - Black Hole 3.0.6 Backup by DirtyDonki | vuplus-images.co.uk

VU+ Ultimo4K Backup Images Black Hole 3.0.6 Backup by DirtyDonki

DirtyDonki

I am the Nice One
Staff member
Admin
Joined
Sep 10, 2014
Messages
25,299
Likes
1,906
Points
728
Location
Middle England, Planet Earth.
Website
www.metalarmy.net
Featured Thread #1
Black Hole 3.0.6 Backup by DirtyDonki
black-hole-wallpaper-hd-1920x1080-64635.jpg

Whats Included?
Black Hole 3.0.6 Backup Image 10.10.2018


Screens
BH306scrns.gif

Splashscreen
1539178127654.png
Spinner

Radio

radio.jpg

Settings
Tuners set for Single Sat (28 East).

(Please adjust to suite your own setup)
Vuplus-Images 28 East Settings 06.10.2018

Cams
Oscam_EMU 11352
CCcam 2.3.2


Plugins
KODI 17.6 Launcher
Live Football 7.1
Open Multiboot
Open Webif
Oscam Status View
EPGImporter
WebradioFS
XCPlugin
YoutubeTV

(see screens for more)

Installed Skins
Default Skin ONLY


Passwords
No password set


OScam config directory: /etc/tuxbox/config/
CCcam config directory: /etc/


:donki::gbeer:
Due to the size of this backup no picons are installed. I recommend using a USB stick for Picons downloaded from the forums Picon Section.
 

Attachments

Last edited:
Joined
Jan 16, 2016
Messages
22
Likes
2
Points
3
#2
Waoh, fantastic, very good job, any chance to have this image for vu + solo 4k?
 

andy wijaya

V.I.P Member
Member
Joined
Oct 5, 2018
Messages
11
Likes
2
Points
3
Age
52
Location
Indonesia
#3
The display of this image is very good, only the problem is still failing to load ... hopefully upadate will be improved in the future.
 

DirtyDonki

I am the Nice One
Staff member
Admin
Joined
Sep 10, 2014
Messages
25,299
Likes
1,906
Points
728
Location
Middle England, Planet Earth.
Website
www.metalarmy.net
#4
The display of this image is very good, only the problem is still failing to load ... hopefully upadate will be improved in the future.
Not sure what you mean by 'still failing to load' as I have just downloaded this & installed it again & it works perfectly for me.

Can you therefore, be more specific please?
 

andy wijaya

V.I.P Member
Member
Joined
Oct 5, 2018
Messages
11
Likes
2
Points
3
Age
52
Location
Indonesia
#5
Not sure what you mean by 'still failing to load' as I have just downloaded this & installed it again & it works perfectly for me.

Can you therefore, be more specific please?
Every time this image wants to restart or restart the enigma always fails and the loading sign continues to rotate endlessly ... the solution can only be turned off via the power button behind the receiver.
 

DirtyDonki

I am the Nice One
Staff member
Admin
Joined
Sep 10, 2014
Messages
25,299
Likes
1,906
Points
728
Location
Middle England, Planet Earth.
Website
www.metalarmy.net
#6
Every time this image wants to restart or restart the enigma always fails and the loading sign continues to rotate endlessly ... the solution can only be turned off via the power button behind the receiver.
I had a good play with the image again in OMB & think I might have also seen what you mention. I have reworked the image as I found a couple of other things (spinner error, automatic subtitling, etc) I was not happy with as well.

I have now uploaded a revised & hopefully improved version to post #1.

Many thanks for pointing this out to me. Much appreciated.
 

andy wijaya

V.I.P Member
Member
Joined
Oct 5, 2018
Messages
11
Likes
2
Points
3
Age
52
Location
Indonesia
#7
I just tried the revised version ... when I first restarted or restarted the enigma2 the results went well, but when I restarted the enigma the second time the result failed and the spinner loading continuously rotated endlessly ... please ask for instructions, master DirtyDonki ... thank love.
 

andy wijaya

V.I.P Member
Member
Joined
Oct 5, 2018
Messages
11
Likes
2
Points
3
Age
52
Location
Indonesia
#8
I had a good play with the image again in OMB & think I might have also seen what you mention. I have reworked the image as I found a couple of other things (spinner error, automatic subtitling, etc) I was not happy with as well.

I have now uploaded a revised & hopefully improved version to post #1.

Many thanks for pointing this out to me. Much appreciated.
I just tried the revised version ... when I first restarted or restarted the enigma2 the results went well, but when I restarted the enigma the second time the result failed and the spinner loading continuously rotated endlessly ... please ask for instructions, master DirtyDonki ... thank love.
 

DirtyDonki

I am the Nice One
Staff member
Admin
Joined
Sep 10, 2014
Messages
25,299
Likes
1,906
Points
728
Location
Middle England, Planet Earth.
Website
www.metalarmy.net
#9
No idea now. I have been running this image since last night & have not seen what you are reporting at all. I have even tried restarting E2 over & over to try to see what you are seeing.

Only things I can now think of are:
1. Picons settings - because I use a fast SSD as my HDD I have a habbit of setting picons to show in the channel list. Now if you are using a normal HDD for your Picons then the behavior you are describing could be the result. So please consider changing the setting back to the default "no".
Menu-System-Customize:
1539423152583.png

2. IPTV channels - If you default to a IPTV channel on a soft restart then this can cause this to happen.
3. CrossEPG - if you have set this to load after restart then I know for a fact that this happens.
4. Channel List - Installing a corrupt channel list will cause E2 to 'hunt' for a lock which results in perpetual spinner action. Also worth checking the
tuner settings are right for your location & setup.

As mentioned at the start, I really can't see what you are seeing. So not sure what else I can suggest.

Perhaps best to move on & try another image or save settings & plugins from this one. Flash a complete fresh image and do a restore.

Good luck Buddy.
 

Top