VU+ Kodi (XBMC) Support - Kodi Stopped working after update | vuplus-images.co.uk

VU+ Kodi (XBMC) Support Kodi Stopped working after update

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 18, 2017
Messages
8
Likes
1
Points
3
Location
GERMANY
#1
Hello.
I use OBH 4.1. After the update today of the image 12/2 the Kodi stop to work. I start it, a black screen comes and after 5 sec returns to the feeds.
Any idea?
 

DirtyDonki

I am the Nice One
Staff member
Admin
Joined
Sep 10, 2014
Messages
25,276
Likes
1,839
Points
728
Location
Middle England, Planet Earth.
Website
www.metalarmy.net
#2
Very odd, never seen this after an update myself but I tend to avoid them. If it worked before then it should still work. If you are not seeing any error then this behaviour usually indicates:
  1. Kodi can't find it's data folder '.kodi' (usually on the HDD or USB but also seen in the RFS recently).
  2. Kodi installation has got corrupted.
Things to check/try:
  1. Have you done a full reboot?
  2. Check the media, where your .kodi directory was originally, has been mounted correctly.
  3. Uninstall Kodi from the plugins panel, restart & then install it again.
If none of the above fixes things reflash & avoid doing updates unless you have a really good reason for doing so. As per the age old saying, "If it works don't feck with it".
 
Joined
Nov 18, 2017
Messages
8
Likes
1
Points
3
Location
GERMANY
#3
I have a full back up .zip file. Can I use flash inside OBH to restore without usb? Is it safe?
Or better copy the .zip file to usb and flash it at the start?
 
Last edited:
Joined
Nov 18, 2017
Messages
8
Likes
1
Points
3
Location
GERMANY
#4
After a full reboot Kodi works again!!

:closed:
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top