CCcam NEW CCCAM 2.3.1 (FOR VERSION ARMV7 - MIPS32EL - X86_64)

Discussion in 'CCcam' started by Ten Below, Mar 3, 2018.

  1. Ten Below

    Ten Below Staff Member Admin

    Messages:
    7,235
    Likes Received:
    3,472
    New CCCam 2.3.1 (for armv7version-mips32el-x86_64) TEST



    2.3.1


    -remove all emu


    -several network fixes
    cfsd
     

    Attached Files:

    • Like Like x 4
    • Thank You Thank You x 1
  2. DirtyDonki

    DirtyDonki I am the Nice One Staff Member Admin

    Messages:
    25,147
    Likes Received:
    1,795
    :deltec:

    upload_2018-3-3_10-31-57.png
    :rofl:
     
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
    Last edited: Mar 3, 2018
  3. Ten Below

    Ten Below Staff Member Admin

    Messages:
    7,235
    Likes Received:
    3,472
    On OpenATV mips version working fine with red freesat card (Sony Movies) using default config.
    cc.png
     
    • Like Like x 2
    • Informative Informative x 1
  4. Ten Below

    Ten Below Staff Member Admin

    Messages:
    7,235
    Likes Received:
    3,472
    X86_64 version does not start on Ubuntu 16.04 due to missing unknown dependency, /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6: version `GLIBCXX_3.4.20' not found.
     
    • Informative Informative x 1
  5. AirRailey

    AirRailey Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    how can i install the new version on vti 13.0.4 vu+ uno4k?
     
  6. Ten Below

    Ten Below Staff Member Admin

    Messages:
    7,235
    Likes Received:
    3,472
    Put the arm version to /usr/bin rename the file to CCcam_231 & set permissions 755, take the attached file extract & send the script to /usr/script & set permissions 755 again.
     

    Attached Files:

    • Like Like x 2
  7. AirRailey

    AirRailey Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    cccam does not want to run, webif can not call and picture remains black
     
    • Agree Agree x 1
  8. levi45

    levi45 Image Backup Specialist Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    39
    i don't think will work on original based images missing files (dependency) . it will work with all OE images for now.
     
    • Thank You Thank You x 1
  9. AirRailey

    AirRailey Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    ok i wait for a version vti
     
  10. DirtyDonki

    DirtyDonki I am the Nice One Staff Member Admin

    Messages:
    25,147
    Likes Received:
    1,795
    There won't likely be a version specific to an image because it doesn't work on 4K anyway. :snicker:

    Happy to be proven wrong.

    If you really want to try it then copy the CCcam binary to /usr/bin/ & chmod it to 755 for luck.
    Make a copy of one of the camscripts already in /usr/scripts/ Rename it to anything you like and then edit it to call the CCcam binary instead of the one it originally called e.g. oscam.
     
    • Agree Agree x 1
  11. levi45

    levi45 Image Backup Specialist Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    39
    Hi its actually working vuplus arm boxes with OE based images and will work with original based images too long as missing file added to the images .
     
    • Agree Agree x 1
  12. levi45

    levi45 Image Backup Specialist Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    39
    here is the working cccam 2.3.1 for arm vuplus boxes for some images
     

    Attached Files:

    • Like Like x 3
    • Thank You Thank You x 2
  13. joggl88

    joggl88 Donating Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Works on Vu Solo 4K with OpenAtv 6.2 and Openplus 2.3 Images.
     
    • Thank You Thank You x 1
  14. DirtyDonki

    DirtyDonki I am the Nice One Staff Member Admin

    Messages:
    25,147
    Likes Received:
    1,795
    Thanks for the kick up the ass. It inspired me to try again and then to see my schoolboy error. This is now working for me with the attached camscript.
     

    Attached Files:

    • Thank You Thank You x 2
    • Winner Winner x 1
  15. levi45

    levi45 Image Backup Specialist Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    39
    Sorry didn't mean to :) mistake can be easily done . we all here for to learn and help :shake:
     
    • Thank You Thank You x 1
  16. ashybasher

    ashybasher Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Is it possible for me to get this to work on my Solo 4K with Vix 5.0.027 image?

    TIA Ashy
     
  17. Ten Below

    Ten Below Staff Member Admin

    Messages:
    7,235
    Likes Received:
    3,472
    Yes send the cam bin file to /usr/softcams & set permissions on it to 755.
     
  18. arisr

    arisr Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    With black hole must to erase 2.2.1? The archives .cfg is the same? I have vu+ solo se.
     
    Last edited: Mar 5, 2018
  19. DirtyDonki

    DirtyDonki I am the Nice One Staff Member Admin

    Messages:
    25,147
    Likes Received:
    1,795
    :no:You can have 2.2.1 as well. ysirConfig (cfg) are same.
     
    • Like Like x 1
  20. fullmonty

    fullmonty Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    does anyone know what's the differents 2.3.0 what I'm using and the new 2.3.1? please new channels ?
    thanks
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice