Custom / Unofficial Build OpenATV 6.4 - Sky look build by Ten Below

bmitie

Vuplus-Images Elite
Ah this image totally foxed me and now I am stumped, no softcams, cant lload ipk files, cant load panels. how do i get my backup from the HDD that I did before I tried this image? is a solo2'

help
 

Ten Below

The Boss
Staff member
Admin
Ah this image totally foxed me and now I am stumped, no softcams, cant lload ipk files, cant load panels. how do i get my backup from the HDD that I did before I tried this image? is a solo2'

help
Read the first post which shows how to enable ftp/telent to load ipk files, there you will also find the ipk to add the softcam feed.
Image backups can usually be found at /media/hdd unless you chose a different location.
 

bmitie

Vuplus-Images Elite
Thank you, I did all in post one and nothing would load kept getting an error but your tipp on hdd got me sorted back to OPBH now will skip this one.
 
Last edited:

paulus

Vuplus-Images Elite
Love this image on my new Duo4K, however, can anyone tell me how to view/record whatever I have connected to HDMI-In? I can find the setup for HDMI-In record but not how to select it for view or record.
 

Jokri1

Member
Ten, really great skin, i like it very much.
is there a way to get plugin "file commander" the right resolution?
im using uno4kse with 2160p Samsung TV.
Thank you :)
 
Last edited:

4SAGE

Member
Hi, Jokri1 and paulus can U help?
I have problem with Kodi 18.6 (before 18.5 too) on this image,when I start movie in HDR H.265 4K .mkv from stream or from USB ,then when I need change audio/change language then Box going to Restart. After restarting and I again start kodi, - kodi freez. I must box unpludged from power.With swich. After kodi start,bud issue with playing HDR FILES is same. In OAtv 6.3 was same problem.
I using DUO4K and UNO4k problem is same.
Have somebody kodi 18.5 for DUO4K ??

TEN ... THANK U for great work
 

pigzmickey

Member
Hi Peeps, can somebody advise me on this Telnet issue. I have followed the instruction (via the link above) and changed the password, (several times) but I cannot log in, I'm assuming the username is left blank?
Thanks in advance...
 

Ten Below

The Boss
Staff member
Admin
Hi Peeps, can somebody advise me on this Telnet issue. I have followed the instruction (via the link above) and changed the password, (several times) but I cannot log in, I'm assuming the username is left blank?
Thanks in advance...
When you enter a password you enable the root account so username is root buddy.
 

Top Bottom