Hardware Support - Solo Se-v2 Flash Problem | vuplus-images.co.uk

Hardware Support Solo Se-v2 Flash Problem

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 28, 2017
Messages
5
Likes
2
Points
3
Location
egypt
#1
NEED HELP
i tried to re-flash my VU SOLO SE V2 with many other images and i cant can some one assist please it always comes back to the boot logo and it starts
i tried other flash drives
i tried many other images
different USB ports nothing works i feel frustrated any other advices have some tried other images after puting this one please help.
 

Aliraza63

Staff member
Super Moderator
Joined
Apr 10, 2015
Messages
420
Likes
325
Points
63
Location
Pakistan
Website
vuplus-images.co.uk
#2
First of All u have bad flash in ur box. Some where in flash it has bug.
Once we had this kind issue in our panel the tips we tried I share here try them if u get ur box back to life .
1. use only Cruiser blade or kingston original usb ( Dont use cheap type chinese brands which are showing Generic mass storage device rather then its original identity.
2. Install Old 2.1 image
http://code.vuplus.com/download/boximages/21/vusolose/vuplus-image-vusolose-20150723160653_usb.zip
3. If this one works then dont try to update simply install open pli 4 and update it
4. now u can try ur fav image but avoid to use backup .
I hope it will work for u as it had done for us some time before .
 
Joined
Sep 28, 2017
Messages
5
Likes
2
Points
3
Location
egypt
#3
First of All u have bad flash in ur box. Some where in flash it has bug.
Once we had this kind issue in our panel the tips we tried I share here try them if u get ur box back to life .
1. use only Cruiser blade or kingston original usb ( Dont use cheap type chinese brands which are showing Generic mass storage device rather then its original identity.
2. Install Old 2.1 image
http://code.vuplus.com/download/boximages/21/vusolose/vuplus-image-vusolose-20150723160653_usb.zip
3. If this one works then dont try to update simply install open pli 4 and update it
4. now u can try ur fav image but avoid to use backup .
I hope it will work for u as it had done for us some time before .
thankx for the great support but i need to let you know that my box is alive and working fine i just can not flash from the usb anymore after this image i can only flash my device threw the image it self but not from any of my USB rear ports
does it have to do any thing of the drivers should i download a certain driver to make a install a a flash i will try the image any ways and i will let you know thanks again.

I TRIED TO MAKE THE FLASH WITH 2 DIFFERENT TYPES OF KINGSTON USB FLASH DRIVES AND STILL NO LUCK I CAN ONLY DO AN INTERNAL RESTORE BUT NOT THE NORMAL FLASHING METHOD I DONT SEE WHAT IS WRONG HERE ?
 
Last edited:
Joined
Sep 28, 2017
Messages
5
Likes
2
Points
3
Location
egypt
#5
Did the 2 USB devices you are trying to use now work before?
yeas they sure did after the mount in they was done previously it stopped flashing
i tried the 3 one today and finally i got it to work man i was pissed
 
Joined
Sep 28, 2017
Messages
5
Likes
2
Points
3
Location
egypt
#6
thankx for the great support but i need to let you know that my box is alive and working fine i just can not flash from the usb anymore after this image i can only flash my device threw the image it self but not from any of my USB rear ports
does it have to do any thing of the drivers should i download a certain driver to make a install a a flash i will try the image any ways and i will let you know thanks again.

I TRIED TO MAKE THE FLASH WITH 2 DIFFERENT TYPES OF KINGSTON USB FLASH DRIVES AND STILL NO LUCK I CAN ONLY DO AN INTERNAL RESTORE BUT NOT THE NORMAL FLASHING METHOD I DONT SEE WHAT IS WRONG HERE ?
First of All u have bad flash in ur box. Some where in flash it has bug.
Once we had this kind issue in our panel the tips we tried I share here try them if u get ur box back to life .
1. use only Cruiser blade or kingston original usb ( Dont use cheap type chinese brands which are showing Generic mass storage device rather then its original identity.
2. Install Old 2.1 image
http://code.vuplus.com/download/boximages/21/vusolose/vuplus-image-vusolose-20150723160653_usb.zip
3. If this one works then dont try to update simply install open pli 4 and update it
4. now u can try ur fav image but avoid to use backup .
I hope it will work for u as it had done for us some time before .

problem solved thank you very much .

:closed:
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top