General VU+ Receiver Discussion - two softcam running at the same time | vuplus-images.co.uk

General VU+ Receiver Discussion two softcam running at the same time

Joined
Mar 21, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Location
UK
#1
Hi i have a zero 4k and i would like to know, how can i put two softcam running at the same time with a softcam panel or manager with any image by example oscam and cccam, thanks.
 

Ten Below

Staff member
Admin
Joined
Sep 9, 2014
Messages
7,339
Likes
3,645
Points
528
Location
@vuplusimages
Website
vuplus-images.co.uk
#3
Hi i have a zero 4k and i would like to know, how can i put two softcam running at the same time with a softcam panel or manager with any image by example oscam and cccam, thanks.
Depends which image you are using, some softcam panels such as openatv allow starting more than one directly others like blackhole require a camscript to start both. There is an example for BH at the bottom of this guide.
BlackHole - How to install softcams
 
Joined
Mar 21, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Location
UK
#4
I'm using now an openatv image version 6.2, but the problem is that when i put two softcam running at the same time with the softcam panel 2.0, only works one, and not two.
 

joggl88

V.I.P Member
Joined
Dec 1, 2014
Messages
7
Likes
2
Points
3
Location
Nurnberg DE
#5
You must start the softcams more times since it works.I use the OpenPlus image with cccam and gcam(for AFN).See Openplus.es
 
Joined
Mar 21, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Location
UK
#6
I installed openplus with openmultiboot and two softcam running at the same time with the softcam panel, doesn't work well, also i installed a black hole image with openmultiboot, with the scripts for both emu, and nothing, only works one by one and not two running at the same time.
 

joggl88

V.I.P Member
Joined
Dec 1, 2014
Messages
7
Likes
2
Points
3
Location
Nurnberg DE
#7
On my Solo4K works fine with Openplus.First Cam Cccam232 Second Cam Gcam1.6.Sometimes need to restart for AFN.
 
Joined
Mar 21, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Location
UK
#8
I put with the script cccam 232 first and oscam second and oscam first and cccam 232 second and alone running oscam and not cccam 232, cccam running fine with a script only for cccam, with a black hole image
 
Joined
Mar 21, 2018
Messages
5
Likes
0
Points
1
Location
UK
#9
With openatv two softcams, oscam and cccam works perfectly, with boxpirates_panel version 1.8, emu sofcam cccam and cardserver oscam, both emus works at the same time in my zero 4k, only i made a thing, and it was that i made a modification in the script for cccam.
 

Ten Below

Staff member
Admin
Joined
Sep 9, 2014
Messages
7,339
Likes
3,645
Points
528
Location
@vuplusimages
Website
vuplus-images.co.uk
#10
I put with the script cccam 232 first and oscam second and oscam first and cccam 232 second and alone running oscam and not cccam 232, cccam running fine with a script only for cccam, with a black hole image
You should have oscam starting first with dvbapi disabled.
 

joggl88

V.I.P Member
Joined
Dec 1, 2014
Messages
7
Likes
2
Points
3
Location
Nurnberg DE
#11
With openatv two softcams, oscam and cccam works perfectly, with boxpirates_panel version 1.8, emu sofcam cccam and cardserver oscam, both emus works at the same time in my zero 4k, only i made a thing, and it was that i made a modification in the script for cccam.
What is the modification in the cccam script that you made? Thanks
 
Joined
Oct 9, 2016
Messages
5
Likes
0
Points
1
#12
Can you share your script?
 

Top