VU+ Clone Receiver Support - v3 solo bricked | vuplus-images.co.uk

VU+ Clone Receiver Support v3 solo bricked

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 7, 2018
Messages
4
Likes
1
Points
3
#1
Hello, I don't know if it is the right place to publish it.
I have some questions:

I have a v3 solo bricked and I'm thinking to reflash the chip with a usb programmer, does anyone know what's the chip that I have to desolder?.

Has anyone done it with this method?

Thank you very much.
 

Ten Below

Staff member
Admin
Joined
Sep 9, 2014
Messages
7,644
Likes
4,194
Points
528
Location
@vuplusimages
Website
vuplus-images.co.uk
#2
Hello, I don't know if it is the right place to publish it.
I have some questions:

I have a v3 solo bricked and I'm thinking to reflash the chip with a usb programmer, does anyone know what's the chip that I have to desolder?.

Has anyone done it with this method?

Thank you very much.
Have you tried this?
Red Led Fix - VU+ Solo V3 Box
 

seppel11

Super Moderator
Joined
Sep 18, 2016
Messages
404
Likes
99
Points
28
#3
Give some more info please, maybe you can try to reflash only the bootloader or firmware
 
Joined
Sep 7, 2018
Messages
4
Likes
1
Points
3
#4
It is a Solo Pro V3, clone. It got bricked when I tried to install another fimware. Now when it turns on there is no signal on tv but the fan box is running and the box has a blue led on.

This box has not rs 232 port, so I don't know how to connect it to the pc.
 
Last edited:

seppel11

Super Moderator
Joined
Sep 18, 2016
Messages
404
Likes
99
Points
28
#5
ok i think ist not a big problem download the original image e reflash it via usb
 
Joined
Sep 7, 2018
Messages
4
Likes
1
Points
3
#6
Bad news.
I have tried to reflash it via usb but the box doesn't read the usb drive . The blue led from the frontal box is on but when I put the pendrive on the usb the fan stop working. There in no signal on tv when I connect it via hdmi, black screen.
 
Last edited:
Joined
Sep 7, 2018
Messages
4
Likes
1
Points
3
#7
Fixed!!!!!!
I have changed the Ac adapter and I have followed all your steps and the box is alive again.
Thank you very much.
 
Status
Not open for further replies.

Top