Image Flashing Support VTi 14.0.x. Online Updates

Status
Not open for further replies.

scottiefl

Member
Joined
Jun 23, 2019
Messages
2
Points
1
Hi, I'm pretty new here, so forgive me if my questions are not gonna seem smart enough. also, I'm afraid, that I don't even post it in the right thread... :( anyway, I'm trying to flash 2 of my Zero boxes (currently there are VTI 8.3 installed on them). I have downloaded 13.0, and 14.0, in fact even 9.0 as well, but non of them does anything when I try to flash the boxes with them. they simply just boot up normally as if there were no USB connected at all. could anyone please help me?
 

Jackru

Significant Contributor
Vuplus-Images Elite
Joined
Jun 30, 2017
Messages
22
Points
13
Hi, I'm pretty new here, so forgive me if my questions are not gonna seem smart enough. also, I'm afraid, that I don't even post it in the right thread... :( anyway, I'm trying to flash 2 of my Zero boxes (currently there are VTI 8.3 installed on them). I have downloaded 13.0, and 14.0, in fact even 9.0 as well, but non of them does anything when I try to flash the boxes with them. they simply just boot up normally as if there were no USB connected at all. could anyone please help me?
Try a other usb stick or format them again in FAT32
 

scottiefl

Member
Joined
Jun 23, 2019
Messages
2
Points
1
Try a other usb stick or format them again in FAT32
Hi, thanks a lot for your reply. I have tried 4 USB stick, none of them does anything. 3 of them are USB2.0, one is USB3.0, and I have formatted all of them to FAT32.
 
Status
Not open for further replies.
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
C Image Flashing & Backup Support 2

Top