Image Flashing Support Vu+ Solo 2 flashing problem

zakus81

Member
Joined
May 24, 2015
Messages
53
Points
8
Age
18
Location
Germany
Dear community,
I'm trying to flash my vu+ solo 2 with the latest blackhole 3.0.4 but after the flash finish and the receiver restart it's blocked on the starting page the I tried and official image same problem. but when I put a backup I had "openatv" it works ....
Anyone can help how to reset my receiver to put the latest Blackhole!?

cheers
 

sabril

Vuplus-Images Elite
Joined
Dec 17, 2014
Messages
25
Points
3
Location
uk
hi do u have hard drive connected to u vu plus ? if yes initialise before u put new image
 

zakus81

Member
Joined
May 24, 2015
Messages
53
Points
8
Age
18
Location
Germany
Hi there,
Thx for ur answer.
Yeah I do have an internal hard disk connected, but I had the receiver since 5 years and never had this problem.
If I initiate the hdd will I lose all my recordings?
Cheers
 

sabril

Vuplus-Images Elite
Joined
Dec 17, 2014
Messages
25
Points
3
Location
uk
hi yes but just disconnect u hdd ,before go to hdd and loock if u have bugs or crash so delete them and live u records u can access hdd via fizella or dc
 

DirtyDonki

I am the Nice One
Staff member
Admin
Joined
Sep 10, 2014
Messages
25,629
Points
728
Location
Middle England, Planet Earth.
Website
www.metalarmy.net
Don't be fooled by Black Hole. It takes its time to boot 1st time and if there is only 1 bootlogo set then it will stay black screen until just before it boots to GUI. This delay can make it appear as if the flash did not work so one is tempted to do a restart/reflash.

If that is not the problem then it can only be down to the flash archive you are using. So would suggest you download it again from a reliable source.

Also check:
How to Flash an Image to a Vu+ Receiver
 

Top