VU+ Clone Receiver Support - Which clone box is this exactly? VU+ solo pro - pics | vuplus-images.co.uk

VU+ Clone Receiver Support Which clone box is this exactly? VU+ solo pro - pics

Joined
Jan 15, 2016
Messages
7
Likes
2
Points
3
#1
IMG_8235a.jpg IMG_8236a.jpg IMG_8237a.jpg Hi folks

Can someone please help me to know the codename / forum name of this vu+ solo pro clone box?

Having some issues with it so would first need to know what box it is before I try some troubleshooting steps.

Thanks!
 
Last edited by a moderator:

Ten Below

Staff member
Admin
Joined
Sep 9, 2014
Messages
7,641
Likes
4,194
Points
528
Location
@vuplusimages
Website
vuplus-images.co.uk
#2
Hi folks

Can someone please help me to know the codename / forum name of this vu+ solo pro clone box?

Having some issues with it so would first need to know what box it is before I try some troubleshooting steps.

Thanks!
It is a clone of the original VU+ Solo, no way to tell which version from pictures so try a V2 image from here.
VU+Solo Clone Safe Images

What has gone wrong with it?
 
Joined
Jan 15, 2016
Messages
7
Likes
2
Points
3
#3
It is a clone of the original VU+ Solo, no way to tell which version from pictures so try a V2 image from here.
VU+Solo Clone Safe Images

What has gone wrong with it?
It turns on and the display has a blue light (not flashing), but the TV screen remains blank. Shall I got ahead and try a v2 image?
 

Ten Below

Staff member
Admin
Joined
Sep 9, 2014
Messages
7,641
Likes
4,194
Points
528
Location
@vuplusimages
Website
vuplus-images.co.uk
#4
It turns on and the display has a blue light (not flashing), but the TV screen remains blank. Shall I got ahead and try a v2 image?
Sounds like you should, if it was stuck in bootloop or similar then there are ways to recover it but sounds like you cannot access ftp/telnet?
 
Joined
Jan 15, 2016
Messages
7
Likes
2
Points
3
#5
Sounds like you should, if it was stuck in bootloop or similar then there are ways to recover it but sounds like you cannot access ftp/telnet?
Hi Ten Below - thanks for your help.

I cannot work out whether or not ftp/telnet is working because I don't know what the IP address of the box is. I have looked in my routers 'attached devices' page and there's an unknown device that shows up in there but I can't ftp or telnet into it.

Moving on, I tried the image from the below page:
http://vuplus-images.co.uk/index.ph...rari-v2-openpli-4-0-backup-by-ten-below.2777/

After getting the light red light during flashing the light then went red for a few seconds and then started flashing blue. I believe the flashing blue light indicates flash completion, but I still I waited a good half hour until I switched the box off and took the USB out.
Upon switching the box back on I got the OpenPLI start-up screen as shown in the above page. Excited, I tried getting into the menu but nothing worked. Tried rebooting the box but same thing, I get the startup screen but nothing else works. Tried ftp/telnet at that point but again, as above, nothing.

Even though I am now seeing a startup screen could this still mean that the box is bricked? Or perhaps I should keep trying some other images?
 
Last edited:
Joined
Jan 15, 2016
Messages
7
Likes
2
Points
3
#7
Hi DirtiDonki

Thanks for pointing me to that thread. I see the advice is to "Try another image. I think BH 2.0.6 or even 08 should be OK."

Could I trouble you to let me know where I can find the aforementioned images?

Thank you.
 

Ten Below

Staff member
Admin
Joined
Sep 9, 2014
Messages
7,641
Likes
4,194
Points
528
Location
@vuplusimages
Website
vuplus-images.co.uk
#8
Hi DirtiDonki

Thanks for pointing me to that thread. I see the advice is to "Try another image. I think BH 2.0.6 or even 08 should be OK."

Could I trouble you to let me know where I can find the aforementioned images?

Thank you.
Try one from here..
Code:
http://www.magicbox-tv.com/a/Software/VU__Images/SOLO_PRObei/
 
Joined
Jan 15, 2016
Messages
7
Likes
2
Points
3
#9
Try one from here..
Code:
http://www.magicbox-tv.com/a/Software/VU__Images/SOLO_PRObei/
Hi Ten Below

Thanks for providing that link. I tried a couple of images and they all seem to work. I can't get the hang of the way Black Hole though so instead I tried the openvix-3.0.753 and it works rather well. Got the BlueHD skin working too which is good. However getting the box to recognise USB drive is an issue though. I guess you can;t have everything.

Thanks a lot for your help!
 

Top