What's new

OScam Working oscam files for 0963 (Sly UK)

Tube10000

The Mangler
Staff member
Admin
Moderator
Messages
17,628
Joined
Oct 13, 2014
Reaction score
1,633
Points
728
Here are the contents of my four files:

This for Sky UK card in upper card slot with Oscam5953/CCcam213.

There are 4 files:

CCcam.cfg in /etc
oscam.conf, oscam.server & oscam.user all located in /etc/tuxbox/config

CCcam.cfg (if you are already running CCcam, back up your working settings BEFORE you install the new cam).

Code:
Please, Log in or Register to view codes content!
(I left my boxkey in initially so that this file would work with both CCcam alone or OscamCCcam but you can remove that line later if you want, once you get it all working)

Code:
Please, Log in or Register to view codes content!
(the line httpallowed includes all private network IP adresses or you can just replace this with the ip address of your box. This will allow you to look at the web interface via your browser so if the ip address of your box is 192.168.2.10 then in your web browser you would type 192.168.2.10:8888 (8888 is the port number that it is using). The username and password are both "admin".

Code:
Please, Log in or Register to view codes content!
(Whilst this config does not require a boxkey, I found that it will not work if you completely remove this line. I just put 8 x "0" here and it works for me).

Code:
Please, Log in or Register to view codes content!
Make these 4 files, and place them in the folders I have mentioned, either with explorer or with FTP. When you have copied the files there, double check that the permissions are correct. With Filezilla, right click the files, and make sure the numeric value is set as 755 Double check the permissions for /etc/tuxbox/config are the same also. If you use Windows Explorer, right click each file (and the Config Folder) and make sure the read/write permissions are the same. Then go in and make sure that oscam/cccam is set as your default cam.

Switch your box off, and then back on again and let it start up. I shut my box down on one of my subscription channels and thought it wasn't working because the picture didn't clear instatly, but it took a couple of minutes to sort itself out and clear the my subscription channels. This delay is only for the first time you start the box. Further shutdowns and restarts clear subscription channels almost instantly.

If it clears OK then you can view your entitlements via the web interface.

Hope this is of some use.
 

edyee

Member
Messages
1
Joined
Feb 22, 2018
Reaction score
0
Points
1
still 0963 hd channels working or not
 

Top Bottom